FNCA


FNCA   Coordinators

image

The Introduction of the Coordinators


FNCA Coordinators Meeting

19th
Report
Agenda
Participants List

19th
18th
17th
16th
15th
14th
13th
12th
11th
10th
9th
8th
7th
6th
5th
4th
3rd
2nd
1st


Forum for Nuclear Cooperation in Asia (FNCA)
Agenda of the 19th Coordinators Meeting
22 March 2018, Tokyo, Japan



Date: 22 March 2018
Place: Mita Conference Hall, Tokyo, Japan
Hosted by: Cabinet Office, Government of Japan (CAO)
Japan Atomic Energy Commission (JAEC)
Co-hosted by: Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology, Japan (MEXT)
Chair: Mr Tomoaki Wada, FNCA Coordinator of Japan
Working Language: English

 
Thursday, 22 March
10:00 - 10:20 Session 1: Opening (20 min) * OPEN TO PRESS
Chair: Japan
1. Opening remarks by Mr Tomoaki Wada , FNCA Coordinator of Japan
2. Welcome remarks by Dr Yoshiaki Oka, Chairman of JAEC
3. Welcome remarks by Mr Hideo Shindo, Deputy Director General for Science, Technology and Innovation, CAO
4. Self-introduction of participants
5. Confirmation of Programme
**Commemorative Photo**
*OPEN TO PRESS
10:20 - 10:30 Session 2: Summary Report of the Ministerial-level Meeting (MLM) in 2017(10 min)
Chair: Kazakhstan
10:30 - 12:10 Session 3-1: Report of project activities and outcomeson Radiation Utilization Development (25min/project x 4=100min )
Chair: Australia
  1. Mutation Breeding
  2. Biofertilizer
  3. Electron Accelerator Application
  4. Research on Climate Change Using Nuclear and Isotopic Techniques
12:10 - 12:35 Session 3-2: Report of project activities and outcomeson Radiation Utilization Development (25min/project x 1=25min )
Chair: China
  1. Radiation Oncology
12:35 - 13:35 **Lunch Break (60 min) **
13:35 - 14:00 Session 4: Report of project activities and outcomeson Research Reactor Utilization Development(25min/project x 1=25min )
Chair: Vietnam
  1. Research Reactor Utilization
14:00 - 14:25 Session 5: Report of project activities and outcomeson Nuclear Safety Strengthening (25min /project x 1=25min )
Chair: Bangladesh
  1. Radiation Safety and Radioactive Waste Management
14:25 - 14:50 Session 6: Report of project activities and outcomeson Nuclear Infrastructure Strengthening (25min/project x 1=25min )
Chair: Malaysia
  1. Nuclear Security and Safeguards
14:50 - 15:15 Session 7: IAEA/RCA Activities Reports and the Cooperation between RCA and FNCA (25min)
Chair: Thailand
15:15 : 15:35 **Coffee Break (20 min)**
15:35 - 16:05 Session 8: Proposals for the New Projects (30 min)
Chair: Mongolia
16:05 - 16:35 Session 9: Discussion on Future Policy of FNCA Activities (30min)
Chair: Indonesia
15:15 - 15:35 **Short Break (15 min)**
16:50 - 17:00 Session 10: Closing (10 min)
Chair: The Philippines
  1. Confirmation of matters to be resolved
    Mr Tomoaki Wada, FNCA Coordinator of Japan
  2. Closing remarks by Mr Tomoaki Wada, FNCA Coordinator of Japan
17:15 - 18:45 Welcome Reception Hosted by CAO


Forum for Nuclear Cooperation in Asia